FÅ HJÆLP TIL DIN MARKEDSFØRING

 IGENNEM SPARRING MED ANDRE SELVSTÆNDIGE 

KOM ENDELIG MED

Gratis netværksmøde for dig, der er selvstændig og gerne vil have sparring omkring din markedsføring...

Når du starter op som selvstændig, er der masser af ting du skal forholde dig til omkring markedsføringen af dine ydelser eller dine produkter. Det skal alle selvstændige, og hvorfor ikke udveksle erfaringer, så du kan få input og inspiration fra andre, der har gjort sig de samme overvejelser? 

Har du lyst til at deltage, så er det eneste du skal gøre at forberede en kort præsentation af dig selv, din forretning, og hvordan du har grebet din markedsføring an. Det skal tage max. 10 minutter, og du kan vælge at gå mere i dybden med et enkelt område af din markedsføring, eller du kan ridse op, hvordan du overordnet har grebet det an. Hvis du ikke har gjort noget endnu, så fortæller du bare om, hvad du gør dig af tanker omkring din markedsføring.

 

Formatet på præsentationerne er en "bordet rundt", så altså ikke noget med power point og talerstole. Efter hver præsentation vil der være tid til, at de andre deltagere stiller spørgsmål og kommer med kommentarer/gode råd. ​

Idéen med mødet er, at alle bliver inspireret og måske får nogle helt konkrete idéer eller tips til nye marketingtiltag.

 

DET SKAL DU VIDE

Praktisk information om arrangementet

Tid: Onsdag den 30. maj fra 9.30-12.00.

Sted: ActOn CPH, Helsingørsgade 52A, 3400 Hillerød 

Pris: Gratis 

Antal deltagere: Der er plads til 8 deltagere og tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet. 

Tilmelding: Har du lyst til at deltage, så skriv til hej@dittedickenson.com

Beskriv kort i mailen, hvem du er, og hvad du laver.  

Forplejning: Der vil være kaffe/the og croissanter under mødet.